Суббота, 18.11.2017, 14:57
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: migrat, ZMEI, alabam 
Форум » общий раздел » Купля-продажа электротранспорта и комплектующих » ЖК дисплей для электротранспорта на 72V
ЖК дисплей для электротранспорта на 72V
zevs0812Дата: Понедельник, 04.09.2017, 19:27 | Сообщение # 1
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Приїхав мені з Аліекспрес - РК дисплей на 72В. У роботі пока не перевіряв так, як брав приборчик для "Електротрайка". Але деякі функції перевірив, просто підключивши до свинцевого АКБ (5 шт).
Напругу показує точно, принаймі, як китайський мультіметр (Richmeters 102), індикадор заряду моргає, що свідчить при низький рівень заряду. Дисплей починає працювати від 3шт свинцевих АКБ, і також індикатор моргає.
Сподобалося: великі цифри, читаємий екран, не напрягаюча підсвітка, добре видно вказівник поворотів та вкл фар. Одометр працює, швидкість напевно потрібно буде підстроювати.
Також попросив китайця, включити функцію - переключення швидкостей на дисплеї (1,2,3), причому прийшлося чекати так, як китаєць сказав, що потрібно прошивку поміняти + вивів провода з конектором, а ось кріплення забув поставити(

Фото дисплея:








Прикрепления: 5087788.jpg(245Kb) · 1693313.jpg(236Kb) · 4333193.jpg(285Kb) · 9450632.jpg(182Kb) · 8153724.jpg(206Kb)
 
zevs0812Дата: Понедельник, 04.09.2017, 19:31 | Сообщение # 2
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Ще фото:







Прикрепления: 3744607.jpg(177Kb) · 5805871.jpg(171Kb) · 4785439.jpg(172Kb) · 3520908.jpg(183Kb)
 
OLD1966Дата: Понедельник, 04.09.2017, 19:42 | Сообщение # 3
Генералиссимус электротранс
Группа: Модераторы
Сообщений: 1511
Репутация: 20
Статус: Оффлайн
Срочно свяжитесь с I8086. Он довольно в курсе этих "дисплеев", а там (в них)
с его рассказов - куча "дров", которые не стоит "ломать".
(Лишняя инфа точно не помешает).
 
zevs0812Дата: Понедельник, 04.09.2017, 20:01 | Сообщение # 4
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Цитата OLD1966 ()
Срочно свяжитесь с I8086. Он довольно в курсе этих "дисплеев", а там (в них)с его рассказов - куча "дров", которые не стоит "ломать".
(Лишняя инфа точно не помешает).

OLD1966, дякую! Ясна річ, що інформація лишньою ніколи не буває!

Але, як на мене, то прибор, як прибор з великим дисплеєм та із стандартним набором функцій. Пока рано ще про щось говорити так, як прибор ще не підключений і не скоро буде. Напругу показує, одометр працює, включення поворотів, фар також, спідометр показує, а ось чи точно, то уже потрібно на практиці буде корегувати...
 
i8086Дата: Понедельник, 04.09.2017, 22:35 | Сообщение # 5
Генералиссимус электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 1974
Репутация: 23
Статус: Оффлайн
OLD1966, почему так категорично? Вроде как все решилось и претензий не имею))
 
zevs0812Дата: Понедельник, 04.09.2017, 22:39 | Сообщение # 6
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
і8086, ви також брали такий дисплей і з ним були якісь проблеми?
 
i8086Дата: Понедельник, 04.09.2017, 23:29 | Сообщение # 7
Генералиссимус электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 1974
Репутация: 23
Статус: Оффлайн
На самом деле продавец этих дисплеев на Али всего один, если найдете еще кого с такими дисплеями - это перекупщики, которые берут товар у PHOEBELIU EV PARTS&tools Store.

Первый дисплей был вот такой https://ru.aliexpress.com/item....04.html В работе видно так себе, на самом деле там не дисплей цветной, а светофильтр, ну ладно, смирился с плохой читаемостью на улице. Откалибровал спидометр с  точностью до метра, хорошо что сигнал скорости берется с датчика Холла, а не фазы моторколеса. Вольтметр конечно привирал чуток, но не критично. Но вот беда случилась, не проехал и 50км, как сломался, сгорел процессор. Али вернуло деньги.
Потом заказал другой дисплей, вот такой https://ru.aliexpress.com/item....59.html Читаемость конечно получше, сегменты на самом деле - обычные SMD-светодиоды типоразмера 0805 или 1206 и опять же светофильтр для рассеивания света. Но другая беда - скорость меряется на фазе мотор-колеса, а не на датчике Холла, хотя было заказано именно второе. Продавец наконец-то согласился, что этот дисплей не поддерживает нужную мне функцию и вернул мне 5$ компенсацию. Но т.к. других вариантов уже нет - остается только один - пользовать как-то то что есть с учетом недостатков, а их хватает. Показания спидометра сильно зависят от режима движения и нагрузки мотор-колеса. Одометр вроде не сильно врет, особенно с учетом что он не показывает сотни метров (очень неудобно так), индикатор батареи подстроил, более-менее правильно показывает. Забывает показания одометра при выключении питания. Вылечил этот склероз частично неотключением питания процессора, при выключении зажигания отключается питание драйвера светодиодов. Вылечено неприятное мерцание светодиодов заменой импульсного преобразователя питания 5В.
Повороты, дальний показывают индикаторы. Также есть индикаторы передач. Смысловой нагрузки никакой, но забавно, до 20км/ч "1", 20-35 "2", 35+ "3".
В общем пока так.

Добавлено (04.09.2017, 23:29)
---------------------------------------------
zevs0812, спідометр по якому проводу працює? "Передачі" яким чином переключаються? На фото у вас бачу дві колодки з роз"ємами, самі перебирали чи так було? Взагалі там колодка на 6 контактів, як на датчиках Холла мотор-колеса.

А взагалі раджу підключити і одразу поганяти, бо може бути брак, як в мене перший раз, адже ж дисплеї відрізняются лише дисплеєм і трішки корпусом. Схемотехніка однакова.

 
zevs0812Дата: Вторник, 05.09.2017, 10:55 | Сообщение # 8
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Цитата i8086zevs0812, спідометр по якому проводу працює? "Передачі" яким чином переключаються? На фото у вас бачу дві колодки з роз"ємами, самі перебирали чи так було? Взагалі там колодка на 6 контактів, як на датчиках Холла мотор-колеса.
Провід,який йде на спідометр - фіолетовий, я на нього подав +12В, побачив, що показує швидкість, максимальна склала- 83 км/год, одометр був на 0, стало 200 м; 400 метрів (на фото видно).
Так, там два конектора, я нічого не перебирав, це зробив продавець. Один 6-ти піновий стандартний (живлення +-, повороти R, L, світло, спідометр), другий 3-х піновий (запрограмований) на відображення віртуальних швидкостей на дисплеї, зі слів продавця, підключається паралельно переключенням швидкостей (1,2,3). Я ще цю функцію не перевіряв, по замовчуванні на дисплеї бачу, що стоїть (вкл) 2-га швидкість.

Цитата i8086А взагалі раджу підключити і одразу поганяти, бо може бути брак, як в мене перший раз, адже ж дисплеї відрізняются лише дисплеєм і трішки корпусом. Схемотехніка однакова.
i8086, на жаль перевірити пока не вдастся так, як розкорочувати дисплей на електроальфі не маю бажання, оскільки там важко добратися до проводів. Тому уже як буде))

Добавлено (05.09.2017, 10:55)
---------------------------------------------

Цитата i8086 ()
zevs0812, спідометр по якому проводу працює? "Передачі" яким чином переключаються? На фото у вас бачу дві колодки з роз"ємами, самі перебирали чи так було? Взагалі там колодка на 6 контактів, як на датчиках Холла мотор-колеса.


Провід,який йде на спідометр - фіолетовий, я на нього подав +12В, побачив, що показує швидкість, максимальна склала- 83 км/год, одометр був на 0, стало 200 м; 400 метрів (на фото видно).
Так, там два конектора, я нічого не перебирав, це зробив продавець. Один 6-ти піновий стандартний (живлення +-, повороти R, L, світло, спідометр), другий 3-х піновий (запрограмований) на відображення віртуальних швидкостей на дисплеї, зі слів продавця, підключається паралельно переключенням швидкостей (1,2,3). Я ще цю функцію не перевіряв, по замовчуванні на дисплеї бачу, що стоїть (вкл) 2-га швидкість.

Цитата i8086 ()
А взагалі раджу підключити і одразу поганяти, бо може бути брак, як в мене перший раз, адже ж дисплеї відрізняются лише дисплеєм і трішки корпусом. Схемотехніка однакова.


i8086, на жаль перевірити пока не вдастся так, як розкорочувати дисплей на електроальфі не маю бажання, оскільки там важко добратися до проводів. Тому уже як буде))
 
i8086Дата: Вторник, 05.09.2017, 13:09 | Сообщение # 9
Генералиссимус электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 1974
Репутация: 23
Статус: Оффлайн
Значить швидкість вимірюється через напругу на фазному проводі. Не зовсім точно...
 
zevs0812Дата: Вторник, 05.09.2017, 16:18 | Сообщение # 10
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Цитата i8086 ()
Значить швидкість вимірюється через напругу на фазному проводі. Не зовсім точно...

Так, швидкість заміряє із фазного провода. Точно не точно але показує)). На електроальфі, швидкість також вимірюється з фасного, більш менш нормально показує, порівнював з GPS спідометром. Я розумію, що це не еталон для порівняння але я над цим не заморочуюся)

Тут інша проблема, по ходу "Вольта" накрилася, хотів купити задній міст для побудови електротрайка, обіцяли, що будуть в кінці травня, тепер маємо уже вересень, а товар і досі очікується.
Я уже дещо прикупив по дрібницям для даного проекту і восход почті розібрав)).... А цих мостів в україні, о крім Вольти ніде немає, знаходив на інших сайтах, але це перекупщики у Вольти...!
 
i8086Дата: Среда, 06.09.2017, 20:44 | Сообщение # 11
Генералиссимус электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 1974
Репутация: 23
Статус: Оффлайн
Ось і я нещодавно відрегулював, по GPS правильно але на горизонтальній ділянці. Якщо вгору їхати, то покази збільшуються відносно норми.

Вольта нажаль накрилася, рейдерська атака...
 
zevs0812Дата: Среда, 06.09.2017, 22:24 | Сообщение # 12
Генерал-майор электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 287
Репутация: 8
Статус: Оффлайн
Цитата i8086 ()
Ось і я нещодавно відрегулював, по GPS правильно але на горизонтальній ділянці. Якщо вгору їхати, то покази збільшуються відносно норми.

Маючи уже третій дисплей, я замітив, що коли дисплей налаштований на конкретну напругу, то він більш менш показує адекватно, а якщо на широкій діапазон (наприклад 48-96В), то точність погіршується в рази (можливо, о крім дорогих брендових дисплеїв).

Я щойно підключив дисплейчик, який раніше стояв на електроальфі, який був заявлений на  48В-96В, а по факту він налаштований на 48В-60В (а то й лише на 48В), що свідчить індикатор заряду, який адекватно показує при 48В.

Теперішній дисплей, який стоїть на електроальфі, показує без нарікань навіть в гору, а ось попередній при 72В+ в гору показував фігню)).

Навіть продавці на Аліекспрес для точності показань, рекомендують вибрати конкретну напругу живлення - 48В, 60В, 72В ... або пару (наприклад 48-60В чи 60-72В).

Так що, старий дисплей повністю робочий, просто він на 48В.

На фото видно, коли я підключив 5 шт АКБ - індикатор заряду повний, 4 шт АКБ, на один сигмент менше, при 34,8В індикатор уже блимає. Який там точно діапазон індикатора на дисплеї (верхній і нижній), я не знаю так, як напругу подавав, лише кількістю акб))







Прикрепления: 1185022.jpg(200Kb) · 2416464.jpg(210Kb) · 4184536.jpg(230Kb) · 1503270.jpg(217Kb)
 
i8086Дата: Четверг, 07.09.2017, 11:25 | Сообщение # 13
Генералиссимус электротранс
Группа: Проверенные
Сообщений: 1974
Репутация: 23
Статус: Оффлайн
В мене вольтметра нема, лише 4 "поділки", а щоб вони адекватно відображали заряд, я впаяв підстроєчний резистор і підібрав так, щоб починав блимати "пустий бак" при рівні менше 10%. Відповідно, одна поділка близько 25%. На дисплеї наклейка була 60В, але на платі є контактні площадки, при замиканні яких дисплей переключається в режим 72В, якщо судити по поділкам. Отже, в мене дисплей 60/72В, просто китайці забули впаяти перемичку для вибору напруги. (аналогічна перемичка на контролерах активація рекуперації чи навчання)
 
Форум » общий раздел » Купля-продажа электротранспорта и комплектующих » ЖК дисплей для электротранспорта на 72V
Страница 1 из 11
Поиск: